マハラニ

Indonesian, 20, IR on Gadjah Mada Univeristy, Loves the GazettE and Dir En Grey. Anime and Manga. Ikemen.

hoshii hitori de

KKN ini memang perlu kerjasama. kamu nggak bisa kerja sendiri. apalagi hubungannya soal pengabdian

"pengabdian itu soal hasil yang ditinggalkan, kamu mau membuatnya baik atau buruk itu ada ditanganmu"

disini mungkin saya yang bermasalah. saya yang tidak bisa kerja cepat hanya diam saja. atau ini mungkin orang yang tidak berbakat seperti saya terjun dilapangan tanpa guidance. saya hanya perlu ditunjukkan harus kemana dan saya akan berjalan sendiri. I’ll try to find my own path just light it up a little bit. 

saya punya setumpuk problem yang ingin saya bicarakan dengan kormanit saya. namun sepertinya saya akan terlihat tidak capable. tapi apa yang harus ditutupi jika faktanya saya memang tidak capable dalam menjalankan program saya sendiri. tidak seperti yang mereka inginkan. 

dan mereka memaksa saya dalam kecepatan mereka. tidak saya tidak bisa berada dikecepatan kalian. I have my own pace. so please just unchain me and let me do whatever I want. 

tapi sayangnya kalau saya tidak mengikuti seperti apa society saya bergerak, saya akan terlihat -lagi- seperti seorang public enemy. talk only no work. getting use in new environment isn’t a piece of cake and when they expect something from you that can change their life drastically. no its not that easy and time have no mercy….

yes maybe I need a runaway a little bit so I don’t tangled further in this mess. hoshii ikuo hitori dake

KKN 1.0 @ JTM21

hari ini saya mau bercerita mengenai kejadian hari ini yang cukup bikin orang orang jantungan. dan bukan, kali ini bukan kisah lucu atau gimana. ini kisah yang bikin mood sedih. 

pasalnya dua dari lima temen sepondokan KKN saya lagi pada sakit. Bayu yang biasanya cerewet dan hobinya ngajak perang mulut melulu kali ini sakit :(. meski gue membenci dia setengah mati karena kerjaanya ngebully gue mulu ya… kasian TwT mana sakitnya itu… nggak bisa digambarkan, badannya semua kaku. pokoknya gak tega ngelihat dia, tadi jam 8 dibawa kerumah sakit ama Deny pinjem mobil pak lurah, koreksi ke dokter praktek sih, soalnya pasien kita ini nolak diajak kerumah sakit. 

gue sebagai orang yang hobinya sakit diatasin sendiri, jujur speechless kalo ngadepin orang ngeluh didepan gue bilang sakit… gue bingung musti ngapain. and I just stand there like ultimate fool

sorry pal, If I could learn more about something useful…. our prayer blessed you. get well soon so I could write something about your nagging

KKN 1.0 @ JTM21

hari ini saya mau bercerita mengenai kejadian hari ini yang cukup bikin orang orang jantungan. dan bukan, kali ini bukan kisah lucu atau gimana. ini kisah yang bikin mood sedih. 

pasalnya dua dari lima temen sepondokan KKN saya lagi pada sakit. Bayu yang biasanya cerewet dan hobinya ngajak perang mulut melulu kali ini sakit :(. meski gue membenci dia setengah mati karena kerjaanya ngebully gue mulu ya… kasian TwT mana sakitnya itu… nggak bisa digambarkan, badannya semua kaku. pokoknya gak tega ngelihat dia, tadi jam 8 dibawa kerumah sakit ama Deny pinjem mobil pak lurah, koreksi ke dokter praktek sih, soalnya pasien kita ini nolak diajak kerumah sakit. 

gue sebagai orang yang hobinya sakit diatasin sendiri, jujur speechless kalo ngadepin orang ngeluh didepan gue bilang sakit… gue bingung musti ngapain. and I just stand there like ultimate fool

sorry pal, If I could learn more about something useful…. our prayer blessed you. get well soon so I could write something about your nagging

Members listening to Uruha on the radio

(Source: miacky)

well actually today, I have nothing to do in particular, since one of my comrades were sick so we cancelled today’s agenda or maybe they left me behind because I was nowhere found. -wellactuallyimshowering- 

and this is me left in the house, taking care my sick friend. I hope he get well soon so we could do all work right at the schedule so we could finish sooner for hari raya. 

if I may to tell you, that becoming the leading social development micro team isn’t that easy. this time, the problem is terribly complex. that the village leader is very very new to the governmental thingy so we need to add some governmental lesson that provided by my friend from political and governance major. well I start to think that International Relation useless major here, since they had many problem with farming and veterinary. I feel useless. that’s why I spend my time on tumblr writing and reading article

but deep down inside me, I feel regret because this place is just near my home town that landlocked and well we don’t have any different distraction. I envied my friend that get a good or exotic location. they found new adventure and me here. trapped in my boring adventure with nothing to do. well I am a frog in coconut shell. I still angry to my old man when they not allowed me to go outside the island because of the money they spend for me. actually I have my own saving. they still not allowed me. what I supposed to do? when I get stuck here. boring and nothing to do since my major is really useless to educate people and developing rural area? 

how we put international relation to the rural people that really closed minded and didn’t care what’s going on and think that relation between people is a common sense. without you go to collage you could do those thing and could learn it all. well that disappointing. I just want to experienced new thing and new adventure not stuck in the island and nearby my under develop home city. I want to explore my own country and want to learn more and more about being tolerant being a good human. if they always put shield on me, what people I’ve become when I finish my undergraduate studies? I hate my situation now.

Life Lesson number xxxx

this time I’m going to write about my little adventure today. that I learned some important lesson from my christian friend, Anna. she taught me how to be a tolerant person even we believed in different god. 

KKN 1.0 @ JTM21 Sub Unit 2

entah kenapa pas lagi bolos tarawih ini bersama dengan Anna dan Bayu lagi mandi bareng -tapibedakamarmandiya- terus akika yang lagi males taraweh part infinity lagi pengen nulisin soal kejadian kejadian yang bikin ngerutin jidat pas sebelum dan waktu pemberangkatan ini, yak mari saya list buat anda.

- temen saya yang Cina asli dan anak lulusan sekolah kristen/katholik ya gak tau deh ternyata muslim. -haha- -lupakan-

- koordinator sub unit saya ini ternyata baru bangun jam 6.30 ketika disuruh kumpul jam 6.00 -__- can I kill him, can I?

- sudah nih perjalanan yang happy merry go round dirusak dengan acara kabel freon bis yang kami carter pas lagi ngisi solar meledak saudara-saudara. berasa.. my life on a string serius -_-

- ternyata kita dapet rumah pondokan yang baru jadi 3 bulan yang lalu. tanpa perabot dan sebagainya, terus airnya rada keruh dan ya…. mati idup mati idup begitu -_-

- tapiiiiii berkahnya ituuu buat buka puasa dikasih ama yang punya rumah uwuwuwuw~~~ hahaha kali ini lumayan 

- dengan randomnya Dodo temen sub unit 1  akika tiba tiba main dengan randomnya terus denger si bayu lagi nyanyi di kamar mandi dan jijik akhirnya pulang

- dengan menijikkannya koordinator rumah gue keluar dari kamar mandi cuman pake celana pendek doang dan telanjang dada. i hate you for the god sake =________= maybe I should add some can I kill him meter on my temporary housing or how I hate my own sub team leader for the fucking god sake. 

- nah now I found the one I love to nagging about. yeah definitely I love to nagging at my team leader for 50 days ahead. go ahead and Die.

20.19.

didepan kamar sub unit 2. dan sofa ijo yang gue kudeta dari bayu. 

(Source: kanapy, via majoshoujo)

shizukan:

Kuroko no Basket :: Happy Birthday, Midorima! 07/07 

(Source: shizukan, via ssousuke)

Mikoto and his bitches - PART 02
The revenge “ψ(`∇´)ψ
"Please, understand this how you want~"

(via ssousuke)

(Source: shikiyuri, via firebyfire)

(Source: gekirock.com, via ohmydirengrey)

夏が来た・・・。

(Source: himaritakakura12, via kuriboss)

first -sorry for my bad english-

Life lesson number xxxx

it just another shiny day in my home city. and again I learned something new, that some people could do anything with ‘power’ they held. it saddening when your own people fighting each other because of some presidential candidates that not promising enough for them. blindly follow what their closet people said about candidates A and candidates B. sharing cheap news that untrustworthy source. I start to questioning my own people, “why they have to be so fanatic about some people that didn’t give them any advantage at all” it just saddening that what you believed makes you look stupid. people why are you don’t realise it sooner that, they, the people in candidates didn’t give you anything real yet you give everything to them. did your dignity that cheap so they could buy you that easily?

I’m sorry, I decided not to participate in this election. because it makes me so sick that I wish can we just skip these shitty campaign day and hurry the election day. because I think that voting now is useless. because people already in which side they choose. who cheering for who. if I could I just want to rampaging destroy all those damned campaign that makes me sick to no end. my reason is I’m a political science student, I have enough portion of politics in my daily college life, no just no addiction in my everyday daily life. I sick. I’m tired. I wish could blow anything that related to presidential campaign. I wish I could curse all them to die. I hate you those people that overly fanatics with presidential candidates. well I hate you. much. you makes my life more bitter, because you keep reminding me about how suck I am in my college life. how suck I am at political science and I hate politics

sorry not sorry

9gag:

Overly attached cat. #9gag